Rođeni idu na mini pripreme u Vogošću

Koriste reprezentativnu pauzu

Rođeni idu na mini pripreme u Vogošću

Ekipa Veleža sutra ide na mini pripreme pred nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH. 

Podsjetimo, u našem, kao i u ostalim evropskim šampionatima, trenutno je pauza zbog reprezentativnih obaveza, a Rođeni će je iskoristiti kako bi otišli na pripreme u Vogošću.

Ekipa koju sa klupe predvodi trener Feđa Dudić boravit će u Vogošći do nedjelje gdje će trenirati na stadionu Unisa, a potom će se vratiti u Mostar i nastaviti priprema pred naredni meč koji igra protiv Zrinjskog.

Rođeni su u posljednjem susretu remizirali u Doboju kod Kaknja sa Mladosti odigravši 2:2.

"Sigurno ne možemo biti dešavanjem na meču protiv Mladosti s obzirom kako smo otvorili meč. Tek smo u posljednjih 15-ak minuta pokazali pravu snagu i izjednačili. Ipak, obzirom na sva dešavanja na samoj utakmici, možemo biti zadovoljni osvojenim bodom", kazao je pomoćni trener u stručnom štabu Mustafa Kodro.

O Brandau je rekao sljedeće:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Brandao iz utakmice u utakmicu pokazuje svoj kvalitet. Dobro radi na treninzima, to se vrati na utakmici i on sigurno može biti primjer ostalim igračima", kaže Kodro.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Federalci
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi