11

Komentari (11)

Mackintosh
Otic, pobijedit i posrat se u rupu kao donaciju gladnom narodu Vijetnama
aynur365
@Mackintosh bujrum dođi UZP-ovac i obavezno da se javiš kad dođeš. Po onom koliko sam upratio i što sam pročitao na portalu, baš si "omiljen" ovdje i da ćeš ti biti taj koji će se baš najesti tih govana
Mackintosh
@aynur365 Ja ti doniram hranu, a ti bi da se tuces? Postuj hranu svoju, jazuk je bacat je
aynur365
@Mackintosh ako se ti time hraniš, to je stvar izbora, ono si što jedeš. Tu donaciju ostavi sebi i ukućanima, pa se počastite fino. Na Koševo su uvijek dobro došli navijači Željezničara, pravi i iskreni, a vas malobrojna ****a koja pokušavate svojim poganim jezikom narušiti taj rivalitet između Sarajeva i Željezničara, NEKA NOSI ĐAVO i da nikad ne prismrdite gradu Sarajevu.
Mackintosh
@aynur365 Raja iz Travnika, Zenice, Tuzle, Brckog, Mostara, Bihaca, Banja Luke ne smije navijat za najveci klub - FK Zeljeznicara? To ti je ideja? Sejtan je uso u tebe
aynur365
@Mackintosh malo edukacije nije na odmet. Napisao sam TI i još par govancadi da ne prismrdite gradu Sarajevu. Prava raja je svugdje prava raja, i u Australiji i u Africi i u Kini imaš navijača i Sarajeva i Željezničara, ali ti to NIKADA nećeš moći dokučiti niti ćeš to ikada biti. Ta riječ ima težinu, ali uzalud ti trud, stide te se PRAVI navijači i prava raja. Tebi ostaje samo da laješ kao ker, vrijeđaš, jer to ti je u krvi, u bolesnom mozgu.
Brazuka
Uzet mrtve kite i to je to.
BogatiDijasporac
Mrtve kite? Nigdje veze :)))
Nele.
Cinjenica je da je Željo dobio samo Rudar i Posusje i jedina nada nam je sto i pitari znaju podbacit iako su znali odigrat dobro, Sloboda, Velez... Mislim da je x najblizi mada bi naravno volio pobjedu Želje ko i pitari Sarajeva.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti