Manijaci na Jugu poslali jasnu poruku: "I još stoljeće je malo..."

Željezničar slavi rođendan

Manijaci na Jugu poslali jasnu poruku: "I još stoljeće je malo..."

Edmir Škorić

U 17 sati počeo je meč Željezničara i Veleža.

Ovaj duel igra se na Grbavici pred velikim brojem gledatelja koji su došli da u slavljeničkoj atmosferi bodre Plave, ali i da proslave 100. rođendan svog kluba.

Navijači Željezničara, popularni Manijaci, svečano su obučeni smješteni na južnoj tribini, gdje su priredili pravi navijački dekor.

"Željezničar - stvar filozofije" je parola ispod koje piše: "I još stoljeće je malo da ti pokažemo koliko nam je stalo".

FK Željezničar je osnovan 17. septembra 1921. godine, kada je odigrao prvu utakmicu u svojoj historiji, a u stogodišnjem postojanju doživljavao je velike uspone i padove, osvajao trofeje, tugovao i radovao se, no nikada nije izgubio ljubav i podršku svojih vjernij navijača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:



Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Filozofija = Isprosi, kukaj, moljakaj, prevari, namjesti. HIVica mora da se ponosi.
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi