Manijaci očekuju Skupštinu, počelo okupljanje na Grbavici

Velika očekivanja od današnjeg dana

Manijaci očekuju Skupštinu, počelo okupljanje na Grbavici

Endin Čaušević

Skupština FK Željezničar će biti održana danas u prostorijama Mašinskog fakuteta u Sarajevu i očekuje se da bude izabrano novo rukovodstvo ovog kluba.

Klub s Grbavice potvrdio je da će se Skupština održati na Mašinskom fakultetu iako je prvobitno to trebao biti Hotel Bristol. Početak sjednice zakazan je za 11 sati, a dolazak su najavili i navijači Željezničara.

Okupljanje navijača Željezničara počelo je ispred stadiona Grbavica odakle će se uputiti ka Mašinskom fakultetu. Popularni Manijaci okupljaju se kod ulaza na zapadnu tribinu i među navijačima se nalaze razne generacije od onih najmlađih do najstarijih navijača ovog kluba.

Skup osigurava policija s trenutno dva vozila, te će navijači pod pratnjom biti ispraćeni do Mašinskog fakulteta gdje se održava Skupština FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi