Subić: Bilo je kontakta sa FK Željezničar

Lijevi bek postaje slobodan igrač

Subić: Bilo je kontakta sa FK Željezničar · Intervju

A. Čaušević

Aleksandar Subić je jedan od najboljih lijevih bekova koji su u ovom desetljeću igrali u Premijer ligi BiH. 

Tako su odlične igre u Borcu ovom Banjalučaninu su na ljeto 2015. godine donijele transfer u Partizan.

U najjačem rangu bh. fudbala je osim za Borac nastupao i još za Slobodu. U Premijer ligi je odigrao ukupno 107 mečeva, postigao 10 golova te upisao devet asistencija.

Subić se tokom svakog prijelaznog roka spominje kao neko od pojačanja premijerligaških klubova, a tako je i ovaj put.

U kratkom razgovoru za SportSport.ba ovaj 25-godišnjak je potvrdio da je interes za njegovo angažovanje pokazao Željezničar.

"Bilo je kontakta sa Željezničarom, ali još uvijek ništa konkretno. Nismo ulazili u detaljnije pregovore", rekao je Subić.

Krajem mjeseca ističe mu ugovor s Partizanom te će postati slobodan igrač što definitivno predstavlja olakšavajuću okolnost za zainteresovane klubove.

"Ima još nekih kontakata, ali ne bih govorio o imenima. Inostranstvo je uvijek opcija, ali ne pod svaku cijenu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ako se ukaže dobra prilika i interes pokaže neki dobar klub naravno da bih otišao, ističe mi ugovor krajem mjeseca, imat ću čiste papire i to ćemi olakšati da pronađem novi klub", rekao je Subić.

Osim u Slobodi, dok je bio pod ugovorom sa Partizanom Subić je kao posuđen igrač beogradskog kluba još igrao za Radnički iz Niša.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

chs1975mostar
druze haj u VELEŽ!! imaces dobru platu i lijepu atmosferu!! a ljevi dobar bek nam i TREBA!! dajte malo SARAJEVO i ZELJO, prijateljski KLUBOVI ??,, da i mi nesto sto valja uzmemo!! ?
7 2
VelaHavle
Hahahaha radnicka klasa dovodi najveceg cetnika u historiji... ne znam da li mu i sad stoje te slike, ali fejsbuk.mu je pun vojnika VRS-a koje nose zastave genocidne tvorevine
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi