Manijaci se sjetili Mirze Raščića

Na današnjem derbiju

Manijaci se sjetili Mirze Raščića

Veliki derbi 5. kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine danas na stadionu Koševo igraju Sarajevo i Željezničar.

Na samom početku utakmice najvjerniji navijači tima sa Grbavice, popularni Manijaci, sjetili su se nekadašnjeg člana ove grupe koji je izgubio život, Mirze Raščića, uz fotografiju i parolu.

"Primjer vjernosti", piše na paroli Manijaka koju su istakli uz koreografiju u čast navijaču kojeg nikada neće zaboraviti.

Vrijedi dodati da je današnji susret veoma bitan za obje ekipe. Sarajevo se bori za mjesto koje vodi u evropska takmičenja, dok je Željezničar u borbi za titulu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi