21

Komentari (21)

razdeGo9
Jesu se nalozili federalci
krems_krems12
Odavno gora situacija nije bila u klubu, a da se istovremeno pruzala ovakva podraska igracima. Svaka cast navijacima koji uvijek pokazuju da je klub na prvom mjestu.
Asam85
Ako smo se mogli okupiti ovako, zašto ne možemo u subotu na tribinama stadiona? Da li to uvodimo novo nogometno pravilo, fudbal bez navijača, a sva druga okuplanja su moguća? Ima li iko normalan?
Lafac
Majke mi moje, mene bi bilo stid da sam na temama malenih s Koševa i Veleža kao što su oni na našim temama 24 sata dnevno! Golem si Željo !!!
Beli98
Ubit ce ih bratja nasa ko mraz paprike al haj. Nek pjevaju do subote.
realno_govoreci
Ma ni jedni ni drugi pameti,djeca i kod jednih i drugih.U vremenu kada se svi bore sa pandemijom jedni proslavljaju iznajmljivanje stadiona a drugi navijaju kada je trening.Nema ovdje boljitka
Matija Matko
Realno nam se napusti kurca i jednima i drugima
FK_Lew.
Šakica jada..
copinjo
Željo je više od kluba. Za Želju se ne navija, Željo se voli. Naprijed Željo ljubavi moja!
Doprvaci
U SEZONI NOVOJ, CILJEVI SU ISTI - VICEŠAMPIONI I KUPA FINALISTI
Lafac
Bravo kompleksaš !! Počnite pratiti svoj,pardon vijetnamski klub!
DadiG
Hahahaha. I onda ako ispune uplatnicu kako treba mogu u Europa League
stole
Bravo braco mosa Ljoze
Deda995
Šteta što u subotu neće biti na tribinama, da mogu skandirati 'skinite dresove' poslije poraza.
MirzaBarucic
Nismo mi Horde Zla da to pjevamo, ha ja. Jedno je 5arajevo u pola s lukom.
nijepoznat
Deda995
Niste ni šampioni...
frkt
Ne moras biti šampion da vam 2 puta utrpamo 8 komada :),ja kako se sjecam govorili ste da uzimate drugi derbi jer je prvi derbi sudija za****o...Vidjeli smo kako ste uzeli jos smo vam mi popunili stadion Uzivajte u tom pola eura i tituli dok mozete nista ne traje vjecno
Deda995
Majstore ja ti nisam navijač Sarajeva nego Veleža. I mi smo vas mlatnuli na Grbavici, a u Mostaru ste bili blizu poraza. Znači mi smo zaslužili europu više nego vi? Po toj vašoj logici što se poredite sa Sarajevom.
Premier
Sako12
E OVO JE PRAVA LJUBAV , MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.