Transparent Manijaka po uzoru na Italijane, završena i koreografija na jugu

Kiša stvorila probleme

Transparent Manijaka po uzoru na Italijane, završena i koreografija na jugu

A. Čaušević

Navjerniji navijači Željezničara su nekoliko dana pripremali spektakl na stadionu Grbavica. 

Loše vrijeme, prvo snijeg, a zatim i kiša su donekle poremetili planove popularnih Manijaka koji na kraju nisu odustali od svoje zamisli. 

Manijaci su odlučili da kop premjeste na stepenice do zaštitne ograde, dok su na stolicima postavili koreografiju.

Obzirom da je padala kiša koreografija je završena tokom prvog poluvremena utakmice protiv Širokog Brijega i velikim slovima je ispisano FKŽ.

Interesantan je i udarni transparent Manijaka po uzoru na italijanske tifose.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na transparentu je ispisano "Krivina Jug" što u prevodu na italijanski jezik znači Curva Sud, a poznato je da se upravo tako zovu neke od najžešćih navijački skupina na Apeninima.

I na ogradi je okačena parola na kojoj je je ispisana jasna poruka svim navijačima Željezničara: "Za slavnu prošlost kroz tešku sadašnjost za bolje sutra nek' ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Kilometar ispred ostalih!!!!
5 9
Mackintosh
Na kraju sezone: 1. Zrinjski. U Europu jos idu Simin Han, Borac i ZELJO! Bordo-krmad pusiona, sanjat ce i dalje famfare u svom blatnjavom krmecaku
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi