15

Komentari (15)

inoxsteel
Kad je na redu pjesma dine merlina?

Komentar i 1 odgovor(a) je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Mackintosh
Na kraju sezone: 1. Zrinjski. U Europu jos idu Simin Han, Borac i ZELJO! Bordo-krmad pusiona, sanjat ce i dalje famfare u svom blatnjavom krmecaku
Chico
Jbe ti bordo krmad mamu krmacu u pakas. Pozz
E.Car
Kilometar ispred ostalih!!!!
Koba84
Hhahahahahhahahh daj ba curva sud mnogo bolje zvuci cuj krivina jug. Jedino sto su kilometar ispred drugih jeste da su najbrzi kad treba bjezat e tu su kilometar ispred svih. Ti mora da si negdje iz Bihaca pa ti je Zeljo svetinja.
E.Car
@Koba84 davno sam ja ganjao takve ko ti po ciglanama i KB. Pozdrav iz Sarajeva
Sile1946
Haj mene zaganjaj
E.Car
Ganjao je brat vas prije 20 godina ispred druge gimnazije, Dzine vas branio i molio da vam na nos ne izađe majčino mlijeko. Taj sport sam batalio prije 13 godina. Neka mladi imaju šta da rade i mislim da su naši bolji sada.
Uranija
@E.Car ma pusti njih, oni ne znaju ko si ti, ne znaju da si ti žario i palio po tribinama, po ciglanama itd. Hvala Bogu pa si se povukao pa sad horde mogu doći na utakmicu. Ti si lud ti si jak ti se željin manijak.
E.Car
@Uranija gdje si uranija brate stari, hebeš li šta osim svoje žene!?!?!?
Koba84
E to sto sad pises lupas. Ja sam zenicanin i Robijas i vrlo dobro znam da nisi i niste niti ste kad smjeli. Vi ste hvatali ono kad naidzu trojca vas 10 E takve si ti i slicni tebi ganjali. Inace vrlo dobro znas kako ste prolazili u Sarajevu ako si vec toliki manijak. Vi jedino sto ste znali je lupat izloge i auta a vama se mogu pridruzit i ovi cifuti hz.
E.Car
@Koba84 vjerovatno si mlad po niku da bi bio sa svojim robijasima na kosevskom kada su skakali sa tunela i bježali prema stanici, prije toga dobili po pici. Kada je Aner podlegao od brutalnog zlostavljanja vaših specijalaca malo prije toga ste sa sigurne udaljenosti bacali kamenje na nas ali niste smjeli na šake.
Koba84
Kako brate nismo smjeli sto lazes djecu. Moje ti godine govore sve druze. Bio sam I vidio sam svojim ocima kako udarate 3 momka vas 20 a nesmijete na nas koji smo dosli kombijima i busevima . A samo sto ste vi bili vazda sa palicama i kamenjem sacekusu pravili. Smijeli smo uvijek i svaka doba. Pozz Rob do bagro
E.Car
@Hoolssssssss narkom idi se drogiraj
Mingiling
Kakav je to cvrkut? Napushi se hladne kite pticice...nigdje mi ne bjezimo kontas...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.