Nije igračima bilo ugodno slušati predavanje pred južnom tribinom, a sve se završilo jasnom porukom

Navijači su uvjek tu

Nije igračima bilo ugodno slušati predavanje pred južnom tribinom, a sve se završilo jasnom porukom

E. Škorić

FK Željezničar je večeras razočarao svoje navijače, te je na Grbavici poražen kao favorit od Tuzla Cityja sa 1:0 u duelu 25. kola Premijer lige BiH.

Plavima je pobjeda bila više nego neophodna u borbi za Evropu, ali su nastavili sa lošim partijama te su treću utakmicu uzastopno izgubili istim rezultatom. Prethodno ih je sa 1:0 savladao Leotar, potom Velež u Kupu.

Iako su imali "more" šansi, nisu uspjeli zatresti mrežu Fejzića koji je večeras branio čuda na golu gostiju iz Tuzle, te je svom timu omogućio veliku pobjedu u borbi za opstanak.

Nakon završetka utakmice, razočarani domaći navijači pozvali su igrače pred južnu tribinu, te im očitali lekciju.

Igračima su navijači poručili da su manekenki, te da se moraju trznuti i poboljšati se na terenu.

Nogometaši Željezničara slušali su lekciju sa tribine od strane navijača, koji su potom uglas počeli da pjevaju: "Volim te Željo".

Još naravno nije sve gotovo za Željezničar, ali sada je klub u mnogo težoj situaciji nego što je bio prije ovog kola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasno je svima da će Željo s ovakvom igrom i rezultatim teško do Evrope, ali sada slijedi revanš u polufinalu Kupa i domaći meč sa Veležom.

Mostarci imaju 1:0 iz prve utakmice, ali tu je i dalje sve otvoreno i naravno Željezničar će pokušati da izbori veliko finale u srijedu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nakopitam
Hahahahhahahahahha narkomanija na aparatima…… Pomozi ba
1 1
PRESEDAN
Valjda shvate da ih samo morž može voditi.Debilčine
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi