Manolas: Nije bitno što sam ušao u historiju, važno je da smo u polufinalu

Postigao odlučujući gol

Manolas: Nije bitno što sam ušao u historiju, važno je da smo u polufinalu

Fudbaleri Rome priredili su veliku senzaciju u četvrtfinalu Lige prvaka.

Rimljani su uspjeli stići zaostatak od 1:4 i trijumfom na Olimpicu protiv Barcelone rezultatom 3:0 proći među najbolje četiri momčadi u Evropi.

Velike zasluge za ovaj veliki uspjeh svakako pripadaju Kostasu Manolasu, koji je u samom finišu postigao odlučujući pogodak.

"Nije mi bitno što će moje ime ostati zapisano u historiji, već što je Roma ušla u polufinale Lige prvaka, i to pobijedivši najbolji tim. U ovakvo nešto smo vjerovali i nakon prve utakmice, iako smo izgubili 4:1, jer nam je bilo jasno da smo ravnopravni", kazao je Manolas, dodavši:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Iza nas su tri loša rezultata, bili smo pod stresom, no dali smo sve od sebe i dokazali da nas niko ne može pobijediti kada su navijači uz nas. Bili su nam od velike pomoći. Ako i dalje budu u ovolikom broju, Roma može postati jedan od najboljih timova u Italiji."

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi