4

Komentari (4)

SarajFK
SIgurno najlosiji golman liga petice i jedan od najlosijih u Evropi. Da ode iz bajerna nigdje nebi bio ni drugi golman, sto potrvrdjuje i katastrofalna statistika odbrana. Ovdje ga spasava bajernova cvrsta odbrana. TESKA PREVARA.
Noone
Pa jesi gledao prvo poluvrijeme ili samo čitaš ove polupismene novinare?... Čovjek je odbranio bar dva čista gola. He moj klocu
Alenizmostara
Da je toliko loš- nije, da je precijenjen-jeste. Ranijih godina sam u društvu poricao njegove kvalitete... Jednostavno, nije imao priliku da se dokaže, jer Bayerna za cijelu sezonu niko nije napadao, pa samim tim mu se i ne šutira na gol. Uredno se proglasi za najboljeg golmana u Njemačkoj, a postotak odbrana je presmiješan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.