Maradona: Hvala Bogu pa je Messi Argentinac

Nakon sinoćnjeg trijumfa

Maradona: Hvala Bogu pa je Messi Argentinac

Adnan Beganović

"Zahvaljujem Bogu što je Messi Argentinac", rekao je selektor argentinskog nacionalnog tima, Diego Maradona, nakon sinoćnje pobjede nad Njemačkom te dodao:

"Ono što ste vi vidjeli danas ja sam već prije vidio na treningu. Znao sam i znam i dalje šta ćemo biti u stanju učiniti na terenu kad dobijemo mogućnost nekoliko dana biti zajedno."

Marodana se osvrnuo i na kvalitet sinoćnjeg susreta za koji je rekao da je bio na nivou četvrtfinala Svjetskog prvenstva.

"Bila je ovo utakmica na nivou četvrtfinala Svjetskog prvenstva. Obje su momčadi ušle u nju s najboljim što imaju. Argentina je pokazala vrijednosti koje naš fudbal oduvijek posjeduje. Imam sjajne igrače i, uz Božju volju, na Svjetskom prvenstvu našem narodu možemo priuštiti jako puno radosti", zaključio je Maradona.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.