Maradona: Leondardo je izdajica

Nakon Vahe i Maradona kritikovao sportskog direktora PSG-a

Maradona: Leondardo je izdajica

Diego Armando Maradona, legendarni Argentinac, javno je kritikovao sportskog direktora Paris Saint-Germaina, Leonarda.

Nedavno je Vahid Halilhodžić, bosanskohercegovački stručnjak na klupi alžirske reprezentacije uputio je kritike Leonardu, a sada je to isto učinio Maradona.

"Zista ne razumijem Leonarda. Nisam ga razumio kada je prešao iz Milana u Inter, a još manje razumijem šta radi u PSG-u. Da li je on igrač, menadžer, agent ili naftni tajkun? Ne razumijem", rekao je Maradona.

"On je dokaz da se u nogometu danas isplati znati kako lobirati. Do sada nismo vidjeli njegov učinak u igri. Ne možete preći iz Milana u Inter, to je kao da pređete iz Boce u River. To je izdajnički", dodao je legendarni Argentinac.

"Međutim, izdajice prežive i potpišu ugovore sa ljudima koji imaju puno novca, kao što su oni koji su kupili PSG. Dakle, u ovom slučaju, ja sam onaj koji je u krivu, a Leondardo je u pravu", kaže Maradona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.