Maradona: Ova Argentina bi izgubila i od Tonge

Diego je skeptičan

Maradona: Ova Argentina bi izgubila i od Tonge

Edmir Škorić

Tonga, državica u Okeaniji, pobijedila bi sada Argentinu, tvrdi Diego Maradona.

Argentina je na startu Copa Americe poražena od Kolumbije s 2:0 i mnogi smatraju da će ovo biti još jedna neuspješna godina za Lionela Messija i saigrače iz reprezentacije.

"Kada gledam Argentinu imam osjećaj da Tonga može da nas dobije", rekao je Maradona.

"Ne mogu da vjerujem da gledam kako se bore za dres Argentine. Moja generacija je znala da polupa autobus nakon poraza, a danas - nikakve emocije. Pa, nije vam taj dres ostavila majka", dodao je Maradona.

Gaučosi imaju odigrati još mečeve protiv Paragvaja i Katara u grupnoj fazi, a bio bi stvarno veliki neuspjeh za ovu reprezentaciju da ne prođe u nokaut fazu.

Argentina je uz Brazil prvi favorit za naslov u Salvadoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti