Maradona prijeti Brazilu: Čuvajte se, stiže Leo Messi!
Foto: EPA

Maradona vjeruje u trofej

Maradona prijeti Brazilu: Čuvajte se, stiže Leo Messi!

Midhat Šljivak

Legenda argentinskog fudbala Diego Maradona zaprijetio je domaćinu Mundijala Brazilu i to Lionelom Messijem.

Messi je velika uzdanica Argentine pred početak Mundijala, a Mali zeleni" je pozvao Lionela da vrati trofej u Argentinu nakon 28 godina. 

"U Argentini je previše igrača koje su nazivali "drugi Diego". Leo je jedini s kojim vidim ikakve sličnosti u svojoj igri. Hajde Leo, učini to za nas. Svi čekamo da ponovno budemo okrunjeni kao svjetski prvaci i znam da si ti sposoban voditi ovu reprezentaciju do tog uspjeha. Budi najbolji mali moj i onda uživaj obožavanje cijele zemlje do kraja svog života", poručio je Maradona Messiju.

Zatim je Maradona uputio poruku i domaćinu Mundijala, Brazilu...

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Brazilu, čuvaj se! Dolazi Lionel Messi! Taj dečko je genijalac, a to govorim već jako dugo", dodao je velikan svjetskog nogometa.

Put do titule Argentina će otvoriti protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.