Maradona: Šta želim za rođendan? Da nestane ova smrtonosna pandemija
FOTO - EPA

Maradona: Šta želim za rođendan? Da nestane ova smrtonosna pandemija

Adnan Beganović

Na današnji dan prije 60 godina rođen je jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Diego Maradona.

Na pitanje novinara šta bi poželio sebi za rođendan Maradona je istakao da ne želi ništa za sebe, te da su mu najveće želje prestanak pandemije korona virusa i Scudetto za Napoli.

"Ništa za sebe ne želim. Volio bih da ova smrtonosna pandemija nestane. Želim da sve ostavi na miru, posebno one zemlje, ljude i djecu koja su toliko siromašna da se ne mogu ni braniti. Želim da se ovdje u Argentini, kao i u mnogim drugim dijelovima svijeta, prevaziđu glad i nedostatak posla", istakao je "Mali zeleni" i dodao:

"A, onda, s obzirom da zaista ne mogu prestati pričati o fudbalu, volio bih da moja Gimnasia može osvojiti naslov. Volio bih u budućnosti još jedan Scudetto za Napoli. Pratim ih, sviđa mi se ovaj tim".

Top Komentari

AmarSahi
Ajde sada neka krenu ovi teoretičari da seru. I ovo je lažna izjava samo da izaziva ove teoretičare, nedavno je bilo da želi da zabije opet gol rukom protiv Engleske tako da...
1 3
Penderinos
Smrtonosna ? E moj Diego promjeni dilera loš si mi
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi