Maradona: Ronaldo nikad neće biti na Messijevom nivou

Maradona: Ronaldo nikad neće biti na Messijevom nivou

Po mnogima najbolji fudbaler svih vremena, Argentinac Diego Maradona, smatra kako Cristiano Ronaldo nikada neće dostići nivo igre Lionela Messija.

Kao što traje dileme oko toga ko je bio bolji fudbaler, Maradona ili Pele, traje prepirka o tome ko je bolji danas, Ronaldo ili Messi.

Argentinska legenda svoj glas daje Messiju.

"Cristiano Ronaldo nikada neće igrati na nivou na kojem to radi Leo Messi. Lionelu ne treba razorni Ronaldov šut da bi postigao gol. Messi dribla do gola sa loptom u svojim nogama. Kada je Ronaldo osvojio Zlatnu loptu rekao je Messiju da više nikad neće biti drugi. Ipak, sada je srebro najviše što može postići", smatra Maradona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.