Maradona vrijeđao novinare zbog obećanja koje je već narednog dana prekršio

Nije se pojavio

Maradona vrijeđao novinare zbog obećanja koje je već narednog dana prekršio

E. Čaušević

Legendari Diego Armando Maradona vratio se na trenersku scenu u Argentini nakon devet godina.

Maradona nije trenirao neku argentinsku ekipu još od SP-a 2010. godine kada je bio selektor Argentine. Međutim, nakon devet godina odlučio se vratiti i preuzeti trenersko mjesto Gimnasije koja je posljednja u argentinskoj Superligi.

Legendarni Maradona predstavljen je u ponedjeljak kao novi trener Gimnasije, a ovaj klub je već narednog dana dobio 3000 novih članova što dovoljno pokazuje koliko je Maradona popularan u Argentini.

Na press konferenciji je poručio da nije čudotvorac i da zna da je Gimnasia u teškoj situaciji, ali da će dati sve od sebe da se to promijeni. Maradona je čak dao i obećanje koje je odmah prekršio narednog dana.

"Nisam ja nikakav čudotvorac. Volim da radim, ali volim i da zarađujem novac, baš kao što to radim cijelog svog života. Neću propustiti niti jedan trening iako će neki novinar-idiot tvrditi drugačije", rekao je Maradona.

No, on je već narednog dana prekršio obećanje i nije se pojavio na treningu, te još uvijek nije poznat razlog zbog kojeg se to desilo.

Top Komentari

Baggio89
Ne znam zašto iko normalan i dalje ceni ovu narkomančinu.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi