Maradonina smrt nije mogla bez skandala: Šokantne tvrdnje medicinske sestre!

Šta se dešavalo kobnog dana?

Maradonina smrt nije mogla bez skandala: Šokantne tvrdnje medicinske sestre!

A. Čaušević

Diego Armando Maradona ni poslije smrti čini se neće imati mira jer tek sada na vidjelo počinju da izlaze detalji šta se dešavalo kobnog dana.

Medicinska sestra Dahiana Gisela iznjela je šokantne tvrdnje kazavši kako je bila primorana da promijeni svoj iskaz.

Prvo je izjavila da je ujutro čula kako se Maradona kreće u svojoj sobi, ali nije stigla da uđe. Poslije je bila primorana da napiše kako je pokušala da se pobrine za pacijenta.

Gisela je istražiteljima kazalao da nije ušla u sobu, te da je kasnije imala rutinsku posjetu zajedno sa fizioterapeutom. Ipak, kompanija Medidom za koju radi ju je natjerala da napiše kako je ujutro pokušala da pregleda Maradonu.

Prema medicinskom izvještaju Maradona je pronađen mrtav u 12:10, a poslednji put živ je viđen u 6:30 ujutro kada se, kako se navodi, odmarao u krevetu te je normalno disao.

Osim izvještaja medicinskog osoblja pod istragom je i vrijeme za koje su kola Hitne pomoć stigla do Maradoninog doma. Njegov advokat tvrdi da je prošlo pola sata, dok je prema zvaničnim podacima hitna pozvana u 12:17, a u dom je stigla u 12:28.

Top Komentari

AmarSahi
Sreća pa niste napisali sestrice pedofiličari....
3 2
Juve88
A jeli to umro Maradona auuuu jazuka auuu ja jazuka braco.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi