Sergio Goycochea briznuo u plač kada je počeo pričati o Maradoni, a s njim plakala i voditeljica

Legendarni argentinski golman

Sergio Goycochea briznuo u plač kada je počeo pričati o Maradoni, a s njim plakala i voditeljica

E. Čaušević

Diego Armando Maradona preminuo je u srijedu u svom domu u Buenos Airesu.

Maradona je za mnoge bio najbolji igrač svih vremena i ono što je radio na fudbalskom terenu će se sigurno zauvijek pamtiti. Zbog toga je njegova smrt uzdrmala mnoge, a posebno navijače Argentine i Napolija gdje je briljirao.

Odlazak Malog zelenog potresla je i njegove nekadašnje saigrače iz reprezentacije Argentine s kojom je bio na krovu svijeta 1986. godine u Meksiku.

U centru pažnje našao se legendarni golman Sergio Goycochea koji je gostovao u jednoj emisiji, te je jednostavno briznuo u plač kada je počeo pričati o Maradoni.

Suze nije mogla zadržati ni voditeljica i ovo je samo jedan od dokaza kakav status Maradona ima u Argentini što sigurno niko drugi neće moći da dostigne.

Top Komentari

Deepy
Emocije su za****ne...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi