Maradonu vrijeđali kao nikad, a on krenuo da udara sve oko sebe

Žalosno ponašanje fanova Atletica

Maradonu vrijeđali kao nikad, a on krenuo da udara sve oko sebe

E. Čaušević

Legendarni Diego Maradona nije uspio da uvede Dorados u najelitniji rang meksičkog fudbala jer je njegova ekipa poražena u finalu doigravanja protiv Atletico San Luisa.

U prvoj utakmici Dorados je pobijedio s minimalnih 1:0, ali su u revanšu poraženi sa 4:2, te je Atletico tako izborio plasman u najjači rang. Maradona nakon utakmice nije bio najbolje raspoložen što je razumljivo jer je dosta truda i energije uložio u doigravanje.

So na ranu nakon utakmice stavili su mu navijači protivničkog tima koji su ga žestoko vrijeđali. Među njima bilo je dosta navijačica Atletica i oni su pjevali "Maradona puši ku**c", a sve to su željeli da snime što izgleda zaista žalosno.

Naravno, Maradona nije mogao da trpi ovako ponašanje i htio je da se obračuna s navijačima Atletica. Na njih je krenuo šakama i nije birao da li je to muško ili žensko. Ipak, njegovi tjelohranitelji su brzo reagovali i izveli ga iz hodnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi