Strašne veličine: Šest najboljih igrača Superclassica svih vremena

River i Boca kroz historiju

Strašne veličine: Šest najboljih igrača Superclassica svih vremena

Sutra navečer jedni će da eksplodiraju od sreće, drugi će poželjeti da ih nema. Suze će teći rijekama, da li radosnice, da li zbog tuge i jeda.

River Plate i Boca Juniors će u direktntnom obračunu odlučiti novog prvaka Južne Amerike, što se nikada u historiji nije desilo (da sve bude dodatno zanimljivije rezultat prve utakmice 2:2 nikoga ne dovodi u povlaštenu situaciju), a mnoge velike stranice historije ispisali su slavni igrači svjetske klase koji su igrali za Bocu i River.

Među velikanima prisjetimo se njih šestorice za koje mnogi smatraju da su najbolji igrači koji su igrali u najvećem derbiju na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi