Marca: Modrić pristao na novi ugovor sa Realom, dobija "kapitensku" platu!

Ništa od transfera u Inter

Marca: Modrić pristao na novi ugovor sa Realom, dobija "kapitensku" platu!

Iako se posljednjih dana špekulisalo da bi Luka Modrić mogao napustiti Real Madrid i napraviti transfer u Inter, čini se da od toga ipak neće biti ništa.

Španska Marca sada saopštava da je Modrićeva budućnost jasna, te da je hrvatski veznjak pristao potpisati novi puno bogatiji ugovor koji mu je Real ponudio.

Iako mu je i Inter nudio bogata primanja, Nerazzurri mu ipak nisu mogli ponuditi uslove poput onih koje mu je ponudio Real. Tako su Kraljevi prema novom ugovoru Modriću pripremili primanja u rangu onih koja ima Sergio Ramos, kapiten Reala. To znači da bi Modrić trebao zarađivati oko 13 miliona eura godišnje na Santiago Brenabeu.

Ova povišica je dokaz koliko u Realu cijene Modrića, te da su bili veoma nervozni zbog mogućnosti da izgube svog sjajnog 32-godišnjeg veznjaka. Podsjetimo, Inter je navodno Modriću nudio 40 miliona za četiri godine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti