Marca: Prosinečki neprepoznatljiv, nogometni svijet je šokiran

Zbog "imidža"

Marca: Prosinečki neprepoznatljiv, nogometni svijet je šokiran

Edmir Škorić

Robert Prosinečki je u igračkim danima nosio dresove velikana i zato je i danas toliko poštovan.

Prosinečki je bio igrač Dinama, Zvezde, Real Madrida, Barcelone, Seville... Sve ono što je radio kao igrač ostavilo je veliki trag, pa je popularni Žuti i danas, kada je selektor Bosne i Hercegovine, izuzetno cijenjen i poštovan, ali ovaj put je ugledna Marca pisala o njemu zbog 'negativnog imidža'.

Marca je uočila kako se Prosinečki zapustio i kako se udebljao, pa je objavila i jednu fotografiju uz informaciju da je on s BiH pobijedio Sjevernu Irsku u Ligi nacija i da sutra protiv Austrije ima priliku da nastavi taj niz.

"Nogometni svijet je šokiran njegovim izgledom i slika se već širi kao virus društvenim mrežama", piše Marca, koja napominje kako se Prosinečki oprostio s 35 godina u sezoni 2003/04.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Plavi orkestar
A 80% španaca mali i debeli i oni se nešto šokiraju.
89 4
Dobar,Los,Zao
Ubi ga mlada janjetina!
81 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti