12

Komentari (12)

Turgut
Definitivno se upropastio. Mozda ima problema sa hormonima ili covjek pije pivo nonstop I jede za deseroro plus neaktivan I to je to balkanski izgled kod mnogih
Ismet_Hadziosmanovic
A što zeleni,moj crni žuti
Novibroj
Culi za astrixa i obelixa Ehh zuti je nas Obelix Zuti zeli posjed lopte ehh moj obelixu kad protiv sjeverne irske nemozemo igrat Taj posjed koji ti gajis protiv koje reprezentacije da igramo posjed ? Somalije mozda . Nisi ti kriv zuti , bih fudbal ceka na tu drugu generaciju igraca koji SU u ligi 5 standardni. Sad to bas neizgleda najbolje , zadnji red tanak , sredina tu i tamo a napad solidan Dzeko moze jos 2-3 godine i sta onda. Za begovica imam podjeljeno misljenje . Za posjed lopte nije adelvatan a i u zracnim duelima je nesiguran . Na liniji gola ima izvanredne reflekse Ali to samo necini jednog golama kompletnim.
Jadnimi
Marca je ćasopis koji je prepoznatljiv u "svijetu mode i zdrave ishrane".Samo mi nije jasno zašto se kao takav bave sportskim ličnostima.
Edy
Njegov problem,morate shvatiti da je covjek citav zivot morao sportski se ponasati,sad ne mora trcati 90 min. pa se opustio malo.
Vedad10
Nek mu neko da druge tene, pa čovjek je i na treningu i na utakmicama u istim tenama.
MirzaBarucic
Benjamingst
Sta mi fali? Covjek zivi zivotom koji voli, radi sto voli, sta to Marca zna sta je Balkanski zivit? A pogotovo Bosanski.... Robi legenda nasa.
Edin -m-27
karlhajncbrazzzo
Iskreno, Robi, uozbilji se malo. Što je previše, previše je.
Dobar,Los,Zao
Ubi ga mlada janjetina!
Plavi orkestar
A 80% španaca mali i debeli i oni se nešto šokiraju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.