Marca: Salihamidžić je neprijatelj Madrida

Ugledni madridski list

Marca: Salihamidžić je neprijatelj Madrida

Endin Čaušević

Nekadašnji bh. reprezentativac Hasan Salihamidžić izabran je za novog sportskog direktora Bayerna.

Salihamidžić je najbolje dane svoje igračke karijere proveo upravo u dresu minhenskog kluba s kojim je 2001. godine postao prvak Evrope. Bayern je odlučio da je Salihamidžić pravo rješenje za funkciju sportskog direktora ovog kluba što je zaista velika čast i pokazatelj koliko je nekadašnji bh. reprezentativac napravio u ovom klubu.

Međutim, nisu se baš svi oduševili što je popularni Brazzo novi sportski direktor. Naime, ugledna madridska Marca danas je objavila tekst u Salihamidžiću koji je proglašen neprijateljem Madrida. Poznato je da je Brazzo igrao mnogo puta protiv Reala u epskim utakmicama i očito je da su mu to dobro zapamtili u glavnom gradu Španije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi