Mirza Teletović poslao poruku Salihamidžiću

Čestitao mu na Facebooku

Mirza Teletović poslao poruku Salihamidžiću

Endin Čaušević

Nekadašnji reprezentativac BiH Hasan Salihamidžić izabran je danas zvanično za novog sportskog direktora Bayerna.

Ovo je velika čast za Salihamidžiča koji je proveo skoro deset godina u dresu bavarskog kluba. Brazzo je s Bayernom osvojio mnoge titule, a izdvaja se i titula Lige prvaka. Čelnici Bayerna su mu odlučili povjeriti poziciju sportskog direktora što pokazuje dovoljno koliki trag je Brazzo ostavio u ovom klubu.

Čestitke za nekadašnjeg bh. reprezentativca stižu sa svih strana, a među prvima se oglasio NBA košarkaš Mirza Teletović. Poznato je da su obojica rođeni u Jablanici, pa je Teletović na zanimljiv način čestitao Brazzi.

"Nas iz Jablanice ima malo, ali smo dobro raspoređeni. Bravo Hasane!", napisao je Teletović.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi