Marcelo Bielsa upao u zamku medicinskog tima Marseillea

Nezgoda trenera Marseilla

Marcelo Bielsa upao u zamku medicinskog tima Marseillea

Fudbaleri Marseillea pod vodstvom Marcela Bielse igraju kao prepoređeni, a nakon deset odigranih kola jedan od najtrofejnijih francuskih timova ima osam pobjeda, te po jedan poraz i remi, i nalaze se na prvoj poziciji francuske Ligue 1.

Danas su Bielsini izabranici na svom terenu "sredili" Toulouse sa 2:0, a zanimljiva scena desila se pored terena, upravo treneru Olympiquea.

Naime, nakon što je neko iz stručnog štaba njegove ekipe na ručni hladnjak stavio plastičnu času Bielsa je umjesto na klupu odlučio sjesti na pokretni mini frižider, a da pritom nije primijetio plastičnu čašicu.

Primijetio je tek nakon što ju je smrskao svojom pozadinom. Valjda će nakon ovoga naučiti da je treneru mjesto na klupi a ne na frižideru u kojem medicinska ekipa čuva led i piće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti