Marcelo gol protiv niželigaša slavio kao da je protiv Barce

Brazilac rijetko daje golove

Marcelo gol protiv niželigaša slavio kao da je protiv Barce

Real Madrid je u Kupu Kralja sa 4:1 savladao Cornellu u gostima, a jedan od golova za Kraljeve postigao je brazilski bek Marcelo.

Ipak, gol protiv španskog trećeligaša Marcelo proslavio u najmanju ruku kao gol koji je odlučio onog šampiona Španije, i to u meču sa ljutim rivalom Barcelonom.

Brazilac je izveo salto dok su ga ostali akteri utakmice zbunjeno gledali. Fudbaleri Cornelle su se naljutili, zaista je djelovalo nepristojno, tim prije što je utakmica bila riješena. 

Čak su i neki igrači Reala zamjerili saigraču što se tako ponašao, a on je odbacio pritužbe.

"Rijetko dajem golove, ljudi pustite me da uživam", rekao je Marcelo koji je tokom sedam godina, koliko nosi dres Reala, za klub sa Bernabeua postigao 15 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.