Marcelo je bio oduševljen nakon što je njegov sin postigao majstorski gol
Marcelov sin je sjajnim volejom savladao golmana

Igrač Reala je imao šta za vidjeti

Marcelo je bio oduševljen nakon što je njegov sin postigao majstorski gol

S. Pašalić

Real Madrid je završio svoju sezonu i igrači su otišli na odmor.

Igrač Los Blancosa, Marcelo, je odlučio da svoje vrijeme iskoristi tako što će otići na utakmicu omladinskog tima Reala za koji igra i njegov sin Enzo Alves Vieira.

Devetogodišnjak koji sa svojom frizurom podsjeća na svog oca odigrao je maestralnu utakmicu u kojoj je postigao hat-trick, a jedan gol je posebno oduševio Marcela.

Mladi Enzo je sjajno dočekao loptu na volej i postigao sjajan gol, a Marcelo je bio presretan. Dječak, koji nosi dres sa istim brojem kao i njegov otac (12) pokazao je da posjeduje veliki talent.

View this post on Instagram

O menó eh cria 🤟🏾😎 Fala tu @caio_alves12 #mematadeorgulho

Potražite više informacija na temu La Liga:

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi