4

Komentari (4)

Pored Pepea jedan od najprgavijih igraca ikad. Sta su sve samo Mesiju radili. Nikad necu zaboravit kad je Mesija namjerno laktom udarijo i okrvarijo ga a pretvara se kao da nista nije bilo. I onda sve dodje na svoje pa him Mesi zabi golcinu za 3:2 u zadnjoj minuti u Madridu.
user1676362182
PitBull1921
Zašto? Što govori istinu možda.
Ecosport
Definitivno je namjerno nogu izbacio ispred sebe. Ne kažem da je namjerno njega nagazio, ali nije vodio računa. Kao kaznu ga treba poslati u penziju i da ovom liku isplati lovu koju bi otprilike zaradio do kraja karijere jer za njega više nema fudbala.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti