Marcelo otkrio ko je najbolji igrač s kojim je igrao
Foto: EPA

Ni Ronaldo, ni Ronaldinho, ni Nistelrooy

Marcelo otkrio ko je najbolji igrač s kojim je igrao

Defanzivni fudbaler Real Madrida Marcelo suočio se sa veoma nezgodnim pitanjem - ko je za njega najbolji fudbaler s kojim je igrao tokom karijere. 

Ipak, očito da je imao spreman odgovor i nije mnogo oklijevao. Rekao je da je to Cristiano Ronaldo. 

"Igrao sam sa nekim od najboljih igrača u historiji fudbala kao što su Ronaldo, Ronaldinho ili Nistelrooy, ali rekao bih da je Cristiano najbolji s kojim sam igrao", poručio je Marcelo.

Naravno, niko nije ni očekivao da će dati drugi odgovor posebno jer je u veoma dobrim odnosima sa Cristianom, a ruku na srce i FIFA-ina priznanja dovoljno govore o kvaliteti najboljeg Portugalca svih vremena. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Marcelo je član Reala od 2007. godine kada je prešao iz brazilskog Fluminensea. Debitovao je za Kraljevski tim protiv Deportivo La Corune 7. januara 2007. godine kada je imao samo 18 godina. 

Tokom proteklih 10 godina u Real Madridu Marcelo je igrao sa brojnim velikim zvijezdama svjetskog fudbala, ali ipak je Cristiano za njega najbolji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije