Marcelo: Užasna noć, boli kao i 7:1 protiv Njemačke

Brazilski reprezentativac

Marcelo: Užasna noć, boli kao i 7:1 protiv Njemačke

Peterostruki svjetski prvak Brazil ispao je sa Svjetskog prvenstva.

Iako su Titeovi izabranici imali statistiku na svojoj strani, za Brazilce je kobna bila selekcija Belgija koja je sa 2:1 izborila svoje prvo polufinale.

Novi fudbalski udarac Brazilci su teško podnijeli. Marcelo je izjavio kako poraz od Belgije boli jednako kao katastrofa koja se dogodila prije četiri godine u ogledu sa Njemačkom.

"Mene ovo boli jednako kao i poraz 7:1 od Njemačke. Užasna noć, izbačeni smo, ma nemam riječi", kazao je Marcelo, pa se osvrnuo na sam meč:

"Pokušavali smo, markirali smo ih pod svaku cijenu, uduzimali im lopte, vukli napad sa svoje polovice do njihovog gola... Nismo uspjeli zabiti, ali smo pokušavali. Belgija je bila bolja prvih 15 minuta, ali onda smo mi imali prilike i prvo je poluvrijeme moglo drugačije završiti. U drugom smo poluvremenu dominirali, kreirali, njih je golman spasio nekoliko puta, nekoliko udaraca su blokirali. Ali to je fudbal, ko zabije više taj na kraju pobijedi."

S druge strane, Belgija će u polufinalu igrati protiv Francuske.

Top Komentari

Bayern Munchen
Gdje vam je sad ono vase '' HAHAHAHAHAAH.....'' Pobjedili Panamu i Srbiju odmah mislili da su prvaci svijeta
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi