Marchionni propušta Atalantu i  Liverpool

Krilni igrač Fiorentine

Marchionni propušta Atalantu i Liverpool

Edmir Škorić

Zbog ozljede zadobivene u susretu Fiorentine i Intera, branič Viola Marco Marchionni propustit će narednih sedam do deset dana.

Krilni igrač Fiorentine napustio je teren u 20. minuti susreta sa Interom, kada su Viole poražene s minimalnih 1:0 na svom terenu. Nakon testiranja otkriveno je da se radi o lakšoj povredi mišića, no dovoljno da Italijan propusti duele sa Atalantom i Liverpoolom.

29-godišnjak je postigao ove sezone četiri gola u 15 utakmica (sva natjecanja) i po svemu sudeći bit će spreman za prvenstveni ogled sa Chievom na Bentegodiju, koji se igra 13. decembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.