Trofejni Italijan poručuje: "Pjanić mi je omiljeni igrač Barcelone, dajte mu šansu!"

Bh. veznjak ne igra kako je planirao

Trofejni Italijan poručuje: "Pjanić mi je omiljeni igrač Barcelone, dajte mu šansu!"

Admin Čaušević

Ronald Koeman još uvijek nema potpuno povjerenje u Miralema Pjanića.

Pjanić je ljetos stigao iz Juventusa, ali još uvijek nije uspio da se namtne, posebno u mečevima La Lige gdje uglavnom počinje s klupe.

Claudio Marchisio, legenda Juventusa, je u razgovoru za katalonski Sport kazao da je kranje vrijeme da bh. veznjak dobije veću šansu.

"Pjanić mi je bez sumnje najdraži igrač u Barceloni. Govorim o mom prijatelju, sjajnom fudbaleru i odličnoj osobi. U Barceloni mu trebate vjerovati, nećete zažaliti".

"Pjanvića znam vrlo dobro i mogu vam reći da je Barca kupila istinskog šampiona. Mire razumije igru kao rijetko ko u Evorpi i loptu dodiruje na poseban način", dodao je Italijan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marchisio i Pjanić su dijelili svačionicu nekoliko sezona u Juventusa. Zajedno su igrali i finale Lige prvaka 2017.

Inače, računajući sve klupske sekcije Marchisio je u Juventusu proveo 25 godina. U seniorskom uzrastu je osvojio 15 trofeja.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Eh, da barem još imamo Claudia Marchisia i Barzaglia, kako bi klub bio bolji...
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi