Navijači Barcelone bijesni na sudije: Alvesu crveni, a Asensiju samo žuti karton

Provukao se

Navijači Barcelone bijesni na sudije: Alvesu crveni, a Asensiju samo žuti karton

Endin Čaušević

Villarreal i Real Madrid danas su odigrali meč bez golova u okviru 24. kola španske La Lige.

Real Madrid nije uspio da dođe danas do nove pobjede, te je sada Sevilla uspjela da smanji zaostatak na četiri boda za Kraljevima.

Jedan od detalja koji je obilježio današnji meč desio se u 29. minuti, a u centru pažnj ebio je Marco Asensio.

Asensio je žestoko faulirao jednog igrača Villarreala i dobio je samo žuti karton iako su domaći tražili od sudije da pogleda VAR snimak i isključi igrača Reala.

Zbog ovoga su posebno ljuti bili navijači Barcelone jer je prošlog vikenda zbog sličnog prekršaja Dani Alves dobio crveni karton i suspenziju na dva meča.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, ovaj put Asensio je uspio da se izvuče i prođe samo sa žutim kartonom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Joj kad vi stane nešto porediti? Kakve veze sad ima ovo i Alves? Niste mogli nešto drugo naći. Znate dobro da se klinci pale na takva s ranja.
7 3
user1627322078
Navikli smo.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi