Filmska priča iz regije: Džeparac zarađivao na baušteli, a sada je stigao poziv u reprezentaciju

Fudbaler je evropskog velikana

Filmska priča iz regije: Džeparac zarađivao na baušteli, a sada je stigao poziv u reprezentaciju

H. Zilić

Fudbal nas je navikao na nevjerovatne priče, a jedna takva nam dolazi iz regije.

Riječ je od 21-godišnjem hrvatskom fudbaleru Marcu Pašaliću koji se našao na spisku U21 selekcije Hrvatske, a član je Borussije Dortmund, međutim njegova priča je nevjerovatna, skoro pa filmska.

U intervju za Socrates Magazin i otkrio da je do nedavno radio na baušteli kako bi nešto zaradio, nije ni sanjao da će mu se život u potpunosti promijeniti, ubrzo je stigao poziv Borussije Dortmund.

"Ne mogu da vjerujem da se ovo dešava. Ranije bih popio kafu ujutro sa drugovima i onda na posao, gdje bi radio do 17 sati. Dođem kući i na trening", otkrio je Pašalić.

Bauštela odlazi u hisotriju, a ovaj mladi fudbaler kuca na vrata prvog tima Borussije Dortmund, ali već je na radaru nekih velikana iz Evrope.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Priča Marca Pašalića je zaista posebna, a otkrio je da je kao dječak sanjao da jednog dana bude reprezentativac svoje zemlje i pogledajte, snovi su postali stvarnost.

Možda ovaj fudbaler uskoro bude i glavna karika u seniorskoj reprezentaciji naših zapadnih susjeda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi