7

Komentari (7)

Pajver
Ajmo sada komentari kako uprava nema pojma i kako he smjenjen samo zato što je edin. Po običaju, ma mora da su u upravi sve uje čete i fašisti
huizju
Mora da te neki Bosnjak zlostavljao u djetinstvu, zato si ti tako ogorcen. Ali nisu svi isti prika :)
miki30
Pazi ovo bogati a nedaj bože da je ovo Bayern uradio u sred sezone i to ovako otvoreno preko novina. Pa njih evo 3 dana pljuju zbog onog Upamecana, kao oni namjerno kupuju najbolje igrače konkurenciji a onaj Nagelsmann kritikuje Brazzo zašto to objavljuje pred važnu utakmicu. Šta Borussia Dortmund radi??? Ovo uredu?? Oni nekupuju kod konkurencije jelde??
Jupp
100%. Ovo niko ne kritikuje, a realno da je Bayern potpisao trenera BvB-a, razapeli bi ih.
miki30
Ama ništa ni riječi o ovom. Kao to je normalno, ima klauzulu u ugovoru. Pa ima i Upamecano klauzulu i Bayern to iskoristio a evo razapinju ih danima zbog tog. A ovo što BVB radi je normala ko fol.
rodjeni95
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.