Marco Van Basten: Messi i Griezman podsjećaju na kilave pekare
Legendarni Nizozemac pun je kritike za igru Barcelone (Foto: EPA)

Nizozemac kritizirao Barcelonu

Marco Van Basten: Messi i Griezman podsjećaju na kilave pekare

Legendarni Nizozemac Marco Van Basten, žestoko je kritizirao Lionela Messija i Antoinea Griezmanna.

Najbolji igrač i šef tima Barcelone nikako se ne može povezati ni proigrati s trećim najskupljim pojačanjem u povijesti kluba ni nakon što su zajedno gotovo godinu i pol. Uzroci njihove udaljenosti dublji su i sežu u ljeto 2018.

Barcelona je zato nakon desetog kola La Lige i poraza (0:1) kod Atletica na 13. mjestu, čak 12 bodova iza vodećeg Real Sociedada. Gledajući Messija i Griezmanna u novom porazu Barcelone, Van Basten je za nizozemski Ziggo Sport komentirao:

"Njih dvojica igraju i izgledaju kao hrpa kilavih pekara." To je nizozemska fraza za opis ljudi koji rade posao o kojem ništa ne znaju, zbog čega su pri tome kilavi, smotani, aljkavi.
Van Basten je govorio i o lošim Messijevim igrama: "Poznata je njegova ogorčenost situacijom u Barceloni, ali uvjeren sam da on ovako slabo igra jer na tribinama nema navijača. Osim toga, malo je trenirao i radio na sebi posljednjih mjeseci. I onda na to sve dođe ovaj kaos od igre njega i Griezmanna. Stvarno ne mogu prepoznati nijednoga od njih."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi