Verratti povrijeđen, propušta Bayern?

Loše vijesti

Verratti povrijeđen, propušta Bayern?

E. Škorić

Italijanski reprezentativac Marco Verratti napustio je reprezentaciju Italije nakon pobjede nad Sjevernom Irskom (2:0) zbog povrede, te će propustiti duel s Bugarskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Osim toga, Verratti će propustiti derbi u Francuskoj između Lillea i njegovog PSG-a tokomvikenda, a pitanje je može li se treneru Mauriciju Pochettinu staviti na raspolaganje za okršaj s Bayernom sredinom naredne sedmice u četvrtfinalu Lige prvaka.

Prvi meč ova dva tima igraju 7. aprila u Minhenu, a revanš je 13. aprila. Bayern je objavio da će Robert Lewandowski propustiti oba meča zbog povrede, pa je evidentno da će oba tima biti oslabljena.

Verratti je jako važan za igru Parižana, no kako Bayern ima širok roster i potencijalnu zamjenu za Lewu, tako i francuski prvak može da se pohvali sa širokom lepezom sjajnih igrača na svakoj poziciji.

Top Komentari

payron
Velike stete hahahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi