Djevojka s interesantnom životnom pričom pojačala FK Borac

Nova portparolka Banjalučana

Djevojka s interesantnom životnom pričom pojačala FK Borac

E. Škorić

Mnogo je promjena u FK Borac proteklih sedmica, odnosno otkako je završila sezona 2021/22.

Igračke promjene su već uveliko na snazi, stručni štab je također promijenjen i sada je na njegovom čelu karizmatični srbijanski trener Nenad Lalatović, a potom je danas imenovan i novi portparol kluba.

Ta je čast pripala Mariji Đurić, koja je, interesantno, rođena u Indoneziji, u Bandungu, ali je veći dio djetinjstva provela u Banjaluci gdje je završila Osnovnu školu "Ivo Andrić". Školovala se kasnije u Bangkoku, obišla mnoge zemlje širom svijeta i opet se vratila u Banjaluku.

Sada je dobila priliku da radi kao portparolka u FK Borac i za nju je to velika čast.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

''Dolazak u FK Borac i ulazak u svijet fudbala za mene je veliki izazov u karijeri. Za mene je ovo jedno novo poglavlje i veoma sam motivisana da iskoristim svoja znanja i iskustva kako bi FK Borac napredovao i u ovom, veoma bitnom, segmentu. Znam da je naš klub sinonim za Banjaluku i banjalučki sport, i već se radujem novim pobjedama svih nas", kazala je ona.

"Na sport gledam kao jednu od najvažnijih sfera društvenog života, a FK Borac na prepoznatljiv simbol našeg područja. Zajedno sa ekipom ljudi, sa kojima ću sarađivati unutar kluba, uvjerena sam da možemo da napravimo mnogo toga kako bi naš klub bio predstavljen u javnosti onako kako zaslužuje. Čeka nas puno posla, ali svi smo radoholičari i to nam neće predstavljati problem. Najvažnije je da ekipa na terenu niže pobjede, a mi ćemo im biti još jedan dodatni vjetar u leđa'", ispričala je Marija za zvaničnu stranicu Borca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rizzle
Lalatoviceva klauzula u ugovoru xD
4 0
crnoicrveno
Prvo mora provjeriti da nije trandza
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije