Marić: Dolazimo iz slabijeg takmičenja, treba nam vremena

Krupa izgubila od Tuzla Cityja

Marić: Dolazimo iz slabijeg takmičenja, treba nam vremena

A. Čaušević

Nakon Sarajeva Krupa je izgubila i od Tuzla Cityja te je i nakon drugog kola bez bodova. 

Tuzla City je na Tušnju slavio s minimalnih 1:0, a domaći su gol postigli u samom finišu kada je zabio Mirsad Ramić. Gosti su završili susret s igračem manje.

"Momci su se trudili, imali su dobar pristup, uložili puno energije, ovaj put nismo bili nagrađeni za igru. Dozvolili smo sebi da zbog jednog žutog kartona ostanemo sa deset igrača. Žao mi je što nije nagrađen trud mojih igrača", rekao je Zoran Marić nakon utakmice.

"Igrali smo protiv odlične ekipe koja imala dominaciju, imala puno centaršuteva. Uspjeli su da jedan pretvore u gol. Dolazimo iz slabijeg takmičenja, treba nam vremena da se adaptiramo na brzinu. imali smo šanse, nismo iskoristili i platili smo u finišu utakmice", rekao je iskusni stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novu priliku da osvoje bod(ove) fudbaleri Krupe će imati već u srijedu i to u utakmici protiv Olimpika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi