Marić: Moramo ostati na zemlji

Borac u finalu protiv Željezničara

Marić: Moramo ostati na zemlji

Borac je golom Aleksandra Petrovića pobijedio Slaviju u revanš susretu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, te se tako po drugi put plasirao u finale najmasovnijeg klupskog takmičenja u BiH.

Nakon meča, trener banjalučke ekipe Zoran Marić nije želio dizati euforiju, jer želi svoju ekipu zadržati sa obje noge na zemlji.

"Naravno da sam sretan. Svi smo sretni, ali još uvijek nismo završili posao", kaže Marić za SportSport.ba.

"Večeras smo protiv Slavije odigrali strpljivo, onako kako smo planirali, te smo došli do pobjede. Bilo je teže nego u prvenstvu, ali sam zadovoljan onim što smo pokazali večeras na terenu. Sada se okrećemo prvenstvo i ne želim da u ovom trenutku razmišljamo o finalu. Imamo još pred sobom mnogo važnih utakmica i jako je bitno da ostanemo fokusirani na ono što je pred nama", dodao je Marić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.