Marić: U Trebinje idemo rasterećeni

Prva liga RS

Marić: U Trebinje idemo rasterećeni

D. Vejo

Fudbaleri Tekstilca iz Dervente nalaze se na trećoj poziciji na tabeli, a u okviru 21. kola Prve lige Republike Srpske gostovat će u Trebinju tamošnjoj ekipi Leotara.

Pozicija koju zauzimaju Dervenćani osigurala im je play-off za prvaka RS. Ipak, naredno kolo lige donosi uzbudljiv meč,Leotar - Tekstilac ali isto tako u najavi je i kvalitetan fudbal jer Tekstilac gostuje Leotaru, ekipi koja se bori za play-off te su im iz tog razloga bodovi prijeko potrebni. O samom meču i očekivanjima od istog razgovarali smo sa fudbalerom Tekstilca.

"Naredno kolo idemo u goste Leotaru. Mi smo rasterećeni, nismo pod imeprativom pobjede, ali opet želja nam je pobjeda. Utakmica će biti tvrda iz razloga što domaćinu trebaju bodovi kako bi osigurali play-off koji mi već imamo. Mi se osjećamo spremni da odgovorimo zadatku. Povreda nema tako da nas u Trebinju očekuje jedna uzbudljiva utakmica", rekao je za SportSport.ba desni bek Dervenćana, Dušan Marić.

Meč između Leotara i Tekstilca igra se sutra od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi