Tekstilac dočekuje Zvijezdu u derbiju kola

Prva liga RS

Tekstilac dočekuje Zvijezdu u derbiju kola

U subotu je na programu svih šest utakmica 20. kola Prve lige RS.

Posljednjeplasirana Vlasenica ugostiće Slobodu iz Novog Grada, koja takođe muku muči u drugom dijelu sezone. Vlasenica je u 19 utakmica skupila samo 11 bodova, dok su Novljani trenutno 10. na tabeli sa 20 bodova. Treba istaći da je Sloboda upisala sva tri poraza u nastavku prvenstva, što ih je dovelo u veoma neprijatan položaj.

Preporođeni Borac dočekaće Kozaru iz Gradiške. Sigurno da će Šamčani u ovom meču ići na pobjedu kako bi se približili plasmanu u play-off. Sa druge strane, Gradiščanima bi i remi u ovom duelu bio od velikog značaja s obzirom da imaju pet bodova više od današnjeg rivala.

Mladost iz Velike Obarske sastaće se sa Sutjeskom iz Foče. Mladost je na domaćem terenu veliki favorit, ali zasigurno da se gosti neće tako lako predati. Sutjeska je u crnoj seriji od 6 poraza, te će u duelu sa drugoplasiranom ekipom šampionata svakako pokušati doći do povoljnog rezultata koji bi im povratio samopouzdanje.

Lider prvenstva, ekipa Krupe, odmjeriće u Banjaluci snage sa Drinom HE. Izabranici Slobodana Starčevića nalaze se u izuzetno dobroj formi i sve osim njihove pobjede bilo bi ravno iznenađenju. 

Derbi kola u Derventi odigraće Tekstilac i Zvijezda 09. Susret trećeplasirane i četvoroplasirane ekipe trebao bi da ponudi mnogo uzbuđenja, a ništa manje zanimljivo ne bi trebalo biti ni u duelu Slobode iz Mrkonjić Grada i trebinjskog Leotara.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Svi mečevi 20. kola na programu su od 14.30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi