Marijan Ćavar interesantan i Eibaru?

Mladi član Zrinjskog na meti inostranih klubova

Marijan Ćavar interesantan i Eibaru?

S. Mlaćo

Član Zrinjskog i mladi reprezentativac naše zemlje Marijan Ćavar moga bi u zimskom prelaznom roku napustiti Plemiće.

Naime, Ćavar se povezuje sa slovenskim prvakom Mariborom, a put Slovenije će sigurno Kenan Pirić, njegov saigrač koji je već potpisao trogodišnji ugovor.

Ćavar se prema pisanju transfermarkta nalazi i na meti španskog Eibara, a nije poznato koliko su realne mogućnosti da se transfer i ostvari.

Ovaj talentovani nogometaš za Zrinjski je ove polusezone upisao 15 nastupa u Premijer ligi i dodao tri asistencije, te dva u kvalifikacijama za Ligu prvaka i jedan u Kupu BiH. Ugovor sa Zrinjskim važi mu do ljeta 2019. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Eibar je trenutno član LaLige i nalazi se na 13. mjestu sa 18 osvojenih bodova.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi