Marijan Ćavar odlazi iz Eintrachta

Hoće li se vratiti u BiH?

Marijan Ćavar odlazi iz Eintrachta

Čini se kako je Eintracht iz Frankfurta i definitivno odustao od Marijana Ćavara.

Njemački bundesligaš je Ćavara doveo kao zalog za budućnost. Njegov igrački karton plaćen je Zrinjskom oko 400.000 eura, ali za vrijeme dosad provedeno u klubu bh. fudbaler nije opravdao očekivanja i rastanak je izvjestan.

Tako barem pišu tamošnji mediji, navodeći da se u Eintrachtu žele riješiti fudbalera od kojih nemaju koristi i da je Ćavar upravo jedan od njih, ali nisu željeli prejudicirati o tome gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru.

Tokom ljeta bilo je priča da bi se Ćavar mogao vratiti u BiH, a iako u konačnici od svega nije bilo ništa, jasno je kako će bh. fudbaler morati napraviti nekoliko koraka unatrag u cilju oživljavanja karijere.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Otkako je došao u Njemačku, Ćavar je upisao samo jedan službeni nastup za Eintracht, i to protiv Bayerna. U međuvremenu je jednu sezonu proveo i na posudbi u Osijeku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi