Marin Galić novi igrač Borca!

Vraća se u Premijer ligu

Marin Galić novi igrač Borca! · Zvanično

M. Šljivak

FK Borac danas je dobio veliko pojačanje za nastavak sezone.

U Premijer ligu se vraća sjajni desni bek Marin Galić koji je u Zrinjskom pružao sjajne partije, a zatim i prešao u Inter Zaprešić.

Zbog povrede nije stalno igrao, a na kraju ove polusezone odlučio se razići sa ovim klubom, koji je doživio velike promjene, kako u rukovodstvu, tako trenerskom i igračkom kadru.

Imao je nekoliko ponuda, no na kraju se odlučio za dres Borca koji je prvi dio sezone okončao na trećem mjestu sa samo bodom zaostatka za jesenjim prvakom FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ova vijest potvrđena je za SportSport.ba iz redove banjalučkog tima i sigurno je da će Galić imati šta da pokaže u dresu Borca u ostatku sezone.

Prije Intera Galić je nastupao i za Mladost Doboj Kakanj.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Nepoznanica za navijace jer dok je igrao PL za Zrinjski, Borcevci su pratili Prvu ligu Republike Srpske
4 2
VelaHavle
Ode Vinicijus, dodje Marin...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi