Željezničar će na Zlatiboru imati tri zanimljive utakmice

Drugi dio priprema

Željezničar će na Zlatiboru imati tri zanimljive utakmice

E. Škorić

FK Željezničar će na Zlatiboru nastaviti s pripremama za novu sezonu.

Plavi su ovog jutra odradili trening i tako ušli u sedamnaesti dan priprema. Sutra će imati slobodan dan nakon napornog prvog dijela priprema, a već u petak im slijedi put na Zlatibor, gdje će ostati do 8. jula.

Na Zlatiboru će ekipa odigrati i tri pripremne utakmice. Prva je na programu u subotu 2. jula protiv Kolubare, zatim slijedi duel sa Rudarom iz Pljevlja 5. jula, a 8. jula duel sa još jednom ekipom iz Crne Gore, pošto će sparing partner bh. velikanu biti Mornar iz Bara.

Željezničar će 16. jula u prvom kolu nove sezone Premijer lige ugostiti ekipu Leotara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eto nemaju gdje na drugom mjestu obaviti pripreme pa moraju na Zlatibor, ne znam cija je ideja bila Zlatibor, pa mogli su ici i na Ravnoj Gori, kad je vec tako.
3 3
kenonitos
Ja mislim da je problem sto se niko ne priprema na nasim planinama i onda nemas s kim igrat pripremne utakmice.To nas tjera na neka druga mjesta i onda kolko para toliko muzike.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi